Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přitom je zajímavé, kolik u nás existuje nesezdaných párů, které docela v pohodě vychovávají děti. Nedávno se mi dostal do ruky jeden turnovský plátek, kde byla stránka s novými občánka a jejich rodiči. Z těch asi deseti byli pouze jedni sezdáni (tedy manželé dle zákona).

Kdežto homosexuálové po sňatcích tolik prahnou. PROČ? Když je to vyloženě nemoderní.

Nechtěla byste raději prosazovat mnohoženství či mnohomužství? Víte, kolik by to odbouralo tragédií ze všelijakých dnešních manželských troj - či víceúhelníků?

0 0
možnosti
RJ

Jen ať si to slečna/paní Kristýna do toho svého volebního programu klidně dá. Lidi už začínají mít po krk těch stále se stupňujících požadavků 4% menšiny. Pevně věřím, že to dají jejich nekritickým a pošetilým zastáncům u voleb pěkně "vyžrat".. Dříve jsem 4% toleroval, ted už mě znechucují a budu jen rád, když na to celá slavná partaj ČSSD u voleb dojede... Dientsbiera, Šabatové & spol. mi líto nebude Rv

1 0
možnosti
MB

Dámo já nejsem věřící katolík ale také nejsem věřící idiot homosexualistů.

Vy si laskavě uvědomte že uznat sňatky homosexuálů jako rovnoprávné se sňatky heterosexuálů to je jen další kolečko homosalámu, to  by automaticky znamenalo rovná práva pro tyto "manželské" páry ohledně například adopcí, Tedy by došlo k tomu že tyto "manželské páry" by se mohli naprosto rovnoprávně ucházet o adopce dětí, což by zcela určitě dopadlo tak že ustrašení úředníci aby nebyli napadáni militantní klikou homohochů  coby hnusní homofobové by začaly upřednostňovat  v adopcích zcela "zdravé a normální" homosexuály. Tedy práva homohochů by byla vysoko nad právy dětí být vychován v normální a úplné heterorodině. Vy zřejmě nemáte žádné potomky, např. synka kterého byste svěřila do péče dvou deviantních chlápků, řekl bych ???

 Také by to znamenalo že by se z rodných listů a našeho zákonodárství museli vypustit tisícileté pojmy otec a matka a nahradit je pojmy rodič č. 1 a č. 2. Zajisté zase militantní homoloby by vytvořila atmosféru že by se ze slov otec a matka stalo něco tak pejorativního co by si nedovolila vyslovit  žádná učitelka.

Takže dámo pokud vy nejste schopna vidět dál než do dalšího oběda tak bych doporučoval radši o těchle věcech nemudrovat. Rv

3 3
možnosti

Slavit Vánoce víckrát do roka by určitě udělalo radost spoustě dětí ...  

Budeme tedy říkat Štědrý den každému 24. v měsíci?

2 0
možnosti
Foto

Jste naprosto zjevnou ukázkou toho, že kvo kvo kvo kvóty jsou tu především proto, aby se do funkcí dostali i lidé zcela nezpůsobilí :-P;-(

Schopní lidé ke svému prosazení žádné kvo kvo kvóty nepotřebují. To jen sociální inženýři z ČSSD místo řešení skutečných problémů hledají koho by ještě zcela v duchu neomarxistických ideí současných hlavounů Evropy (Barroso a spol.) ochraňovali a zachraňovali, aby mohli před dalšími volbami říci - podívejte se, co je za námi udělané práce (máme kvo kvo kvóty už na všechno), aniž by něco skutečně důležitého vůbec vyřešili. A když k tomu přihodí ještě to, čemu zcela nesprávně říkají církevní restituce, mají volby vyhrané ....

Apropos, kdy vy ze své pozice kandidátky do zastupitelstva města Turnova, budete svou volební kampaň stavět i na tomto tematu?

Jinak - manželství je svazek mezi mužem a ženou. Stejnopohlavní páry mají svůj institut. Jak budete psát rodinný stav dvou mužů? Vdaný? Nebo jak?

Pokud jde o prosazovanou adopci dětí stejnopohlavními páry, s čímž nesouhlasím z principu toho, že mezi lidmi je dosti krutosti a rozšířeno verbální ubližování i bez tohoto, přičemž právě často děti jsou vystavovány posměškům třeba pro své rodinné zázemí od spolužáků (ti to často slýchávají doma). Nemyslíte, že takové dítě z domácnosti dvou mužů bude o to snadnější terč podobných posměšků?

To, k čemu se přikláníte vy i celá řada dalších lidí, jen ukazuje, že v rámci pseudohumanity a neomarxistického chápání světa budete chtít opět jen šířit zlo mezi lidmi a společnost ještě více polarizovat. Prvada, v podstatě levičákům o nic jiného nejde, na tomto je založená celá jejich ideologie - na závisti, nenávisti, rozdělování lidí, polarizaci společnosti .... Rv

5 1
možnosti
MP

Jak ty muslimy nemám ráda, tak pořád tak nějak víc chápu mnohoženství než svazek osob stejného pohlaví postavený naroveň heterosexuálnímu svazku. Stojíme kousek od propasti a posouvat se už není skoro kam. Takže bych jakýkoliv posun v tomto směru moc nevítala.

8 2
možnosti
Foto

8-o co to melete???? O homosexualitě za komančů víte naprosté prd (nebo Vám něco říká např. pekáč??), prostitutky u hranic prakticky už nejsou a korunu tomu nasadily poslední 2 odstavce a Číňani. Navíc to je téma naprosto mimo komunální politiku, kterou jste si tak hezky zmínila v 1. větě. ...... Rv

3 0
možnosti
MP

Jestli mám být upřímný, tak bych vskutu mnohem raději měl taťku opilce, který přijde domů a zbije svoji ženu, než dva chlapy nebo dvě ženy jako "rodiče 1" a "rodiče 2". Každý student psychologie ví, že rodina je pro rozvoj dítěte nesmírně důležitá. Rovněž si ji každé dítě zaslouží. Každé dítě si zaslouží být dítětem jedné ženy a jednoho muže, mezi kterými je vzájemná úcta a láska. To je ideál, ke kterému má naše společnost směřovat. Je to krásný ideál, ani trochu mi nepřijde zastaralý. 

Pokud jde o stránku ekonomickou, myslím, že právě ekonomická krize, ve které naše společnost vězí, vyplývá z krize rodiny (viz rozvodovost, plné dětské domovy, plné domovy seniorů, a jiné příznaky). To, že nazveme rodinou homosexuální páry s dítětem, nebude východiskem z krize, ale spíš naopak. Rodina potřebuje být v naší společnosti upevněna.

5 2
možnosti
ZS

Souhlasím v tom, že rodina je pro rozvoj dítěte důležitá. Jen mi "hlava nebere", že byste měl raději taťku opilce, co přijde z hospody a zmlátí svoji ženu, než jako milující a starostlivé rodiče 2 ženy či 2 muže. Musím říct, že s ničím z vyjmenovaného nemám vlastní zkušenost, ale mám kolegu, jehož matka si opilce vzala, 4 děti atd.. Jeho občasné vyprávění o tom, jak je otec všechny bil, jak se ho děti bály, utíkaly k sousedům nebo strávily noc na schodech paneláku, mne zrovna neutvrzuje v přesvědčení, že taková úplná rodina je pro děti přínosem. A držet takovou rodinu jen "kvůli dětem", aby měly tátu - to vidím jako čiré bláznovství.

3 1
možnosti
ZM

... sovětští komsomolci někdy v šedesátých letech rozdojili kozla (viz youtube)....

mám obavu, že tím co navrhujete, se vypustí z láhve džin a někdo další navrhne uzákonit spodní hranici pro sex třebas 10 let, někdo další navrhne.... myslíte si, že je to nereálné????

5 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
.

Seznam rubrik