Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

„Postavení v mocenské hierarchii s sebou přináší sotva něcolákavého pro ty, kteří vyznávají morální hodnoty… Jediné tužby, které jsouuspokojovány, jsou touha po moci jako takové, rozkoš z toho, že je člověkposlouchán, a pocit příslušnosti k dobře fungující a nesmírně mocné mašinérii,před kterou se musí všechno ostatní sklonit… Ochota provádět zločiny se stanecestou k povýšení a moci.“ – Friedrich August von Hayek

0 0
možnosti
OK

vazena mlada slecno, cssd se svoji obvyklou politikou osocovani a urazeni politickych oponentu, verejnym hlasanim nenavisti vuci komunisty okradenym vericim a zakulisnim bojem o koryta, viz tyto dny zcela urcite jsoz stranou pro slusneho cloveka:-):-):-)

0 0
možnosti
PK

Jestli to myslíte upřímně - ne jako Standa Gross, tak se připravte v "politickém" životě na mnohá zklamání. Ale v jednom se mýlíte - politika je velmi oblíbené téma. A skoro všichni ji rozumí a mohli by dělat politiky z fleku. Více jak trenéry fotbalu či hokeje. Ale vážně - držím vám palce.

0 0
možnosti
Foto

Přeji vám, ať máte dost štěstí. Voliči musejí umět chtít čestné politiky. Ti pak mohou lidem dokázat, že má smysl se vzájemně "pěstovat". Musí to být příjemné - být úspěšný a oblíbený a mít z toho čistou radost. Stejně jako by bylo příjemné necítit se s politiky jako v Kocourkově a Hulvátově (vypůjčeno z T.G.M.)

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
.

Seznam rubrik