Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Hašek mi velmi připomíná Rudolfa Hrušínského v roli Švejka v komedii "Dobrý voják Švejk". To je prostě pecka s jiným scénářem. Škoda, že již nežije Jaroslav Hašek. Myslím si, že Michal Hašek by byl vynikající oranžovou zásobárnou v dění ČSSD na námět další komediální knihy.;-)

0 0
možnosti
Foto

Jak vidno, sociální demokraté mají schopnou mládež. Tak skvělou a vyváženou argumentaci k povolební situaci u ČSSD jsem na tomto blogu ještě neviděl.

0 0
možnosti
Foto

Rád bych Vám co nejsrdečněji pogratuloval k moudré volbě.;-D

0 0
možnosti

Moudrá volba by byla, kdyby se členstvím v ČSSD sekla. :-P

0 0
možnosti

ČSSD měla jedinečnou šanci stát se  o p r a v d o v o u  demokratickou levicovou stranou, kdyby si v 90. letech zvolila za svého šéfa Rudolfa Battěka. Místo toho člověka, který si za své demokratické ideály odseděl přes devět let v komunistických kriminálech  (ještě více více, než Havel), v y l o u č i l a  ze svých řad. Od té doby se ve vedení ČSSD objevují jen tragické postavy jako Zeman, Paroubek, Špidla, Gross, Sobotka ... a kdo bude další ? Nejspíš óbrpodrazák Hašek. :-P

2 0
možnosti

To je od vás opravdu milé Kristýnko. Nám napravo je již zřejmé, jaké to morality a nové kádry si ČSSD vychovává.Rv

0 0
možnosti

Gross začínal jako šéf Mladých sociálních demokratů. ;-D

0 0
možnosti

Záhadou zůstává, proč neziskáných třeba dvěstětisíc hlasů váží více než jeden milion získáných.

0 1
možnosti
Foto

Pro nové vedení strany? Já měl za to, že voliči ČSSD volili tuto stranu se současným předsedou. Ale možná se mýlím, možná jsou v ČSSD jiné normy a voliči jsou dopředu smíření s tím, že svým hlasem ve volbách podepisují jakýsi bianco šek. Po volbách pak se vše vymění - předseda, program atd. A teď mi vysvětlete, čím se ČSSD odlišuje od jiné populistické strany. Snad jen tím, že po volbách i ta nejpopulističtější politická strana drží alespoň půl roku pohromadě.

5 0
možnosti

Na nic jiného, než to ať se ČSSD rozloží, se nětěším ......;-D je to prolhaná levičácká banda

2 2
možnosti

Kdyby levicka, co takhle podle potreb tam ci onam, at ja mam.

1 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 904x
.

Seznam rubrik